Niek Oskam

Coaching

Begeleiding

Ontwikkeling

06 25 59 63 75

Doen wat je te doen hebt

Spreekt mijn verhaal jou aan? Waarom zou je dan nog langer wachten? Voorkom dat je kostbare levenstijd verloren laat gaan. Neem gewoon contact met me op voor het maken van een afspraak. En zet daarmee vandaag nog de eerste stap van de rest van je leven.

De weg koos jou. Kies jij de weg?

Daar is soms grote moed voor nodig, maar ik weet inmiddels uit ervaring dat het moet. En dat je de kracht hebt om die dingen aan te pakken. Zodat je met meer innerlijke rust, maar vol energie, kracht en geluk door het leven gaat. Het raakt mij als ik anderen daarvan bewust kan maken en kan bijdragen er een stap in te doen.

Ikzelf heb ervaren dat je, met behulp van een goede coach, de rust en de kracht kan vinden om datgene te doen wat je te doen heb. Iedereen loopt tegen dingen aan in z’n leven. Iedereen komt zichzelf en z’n schaduwkant een keer tegen in z’n leven. Maar wat doe je? Blijf je ervoor weglopen? Of zet je je schaduw in het licht. En mag je er zijn met alles wat je in je hebt?

De vraag is dus wat je ermee doet? Blijf je reageren vanuit je onbewuste patronen of ben je je bewust dat je de keuze hebt om niet op de dingen te reageren zoals je gewend was, maar te antwoorden op de manier die je wilt? Ik zeg niet dat dat de gemakkelijkste weg is, maar het levert je wel het meeste op. Het gaat er dus niet alleen om de dingen goed te doen. Belangrijker nog: de goede dingen te doen.

Een slimme keuze om je probleem met een coach aan te pakken. Want waarom zou je alleen blijven tobben als je daarbij hulp kan gebruiken? En ook juist als als het lekker gaat is het goed om samen met een coach bewust naar jezelf te kijken. Je hoeft immers niet ziek te zijn om beter te worden. Maar goed, het oerwoud aan coaches is groot. Hoe kies je dan de coach die jou het beste kan helpen? Waarom dan voor mij te kiezen?

PERSPECTIEF

Waarom

Waarom