Begeleiding

Ontwikkeling

Niek Oskam

Coaching

06 25 59 63 75

Hoe ga ik te werk?

Deal en doel

Het uitgangspunt van mijn begeleiding is dat je je veilig voelt. Dat je voelt dat jouw verhaal ertoe doet. Je bent dus allereerst welkom voor een gratis kennismakingsgesprek. In die eerste ontmoeting bepalen wij samen of we de uitdaging aangaan. Zo ja, dan hebben we een deal. De deal dat jij werk maakt van je probleem en dat we daar in een aantal sessies samen mee aan de slag gaan. Bedenk daarbij dat ik je problemen niet voor je oplos. Ik geef ook geen oordeel, mening of advies. Je zult het zelf moeten doen. Het goede nieuws is dus wel dat je het niet alleen hoeft te doen.


Ik luister met al mijn aandacht naar jouw verhaal en je vraag. Pas als we jouw vraag helder hebben, stellen we een doel. Ik voel mij daarbij verantwoordelijk om jou de optimale tools te bieden om je gestelde doel te realiseren. Tijdens de sessies loop ik dus als het ware een stukje met je mee.

Dat wil niet zeggen dat ik als ervaringsdeskundige ga vertellen hoe het moet. Wel herken ik vaak ook jouw angst, worsteling, pijn en verlangen. Daardoor kan ik me goed in jouw situatie inleven.

Ik bied je perspectief en laat je ervaren dat je over meer mogelijkheden beschikt dan je van tevoren had gedacht. Daarbij maak ik gebruik van methoden en technieken uit Transactionele Analyse (TA), Neurolinguistisch Programmeren (NLP) en Systemisch Werken.

Waar wacht je op?

Ga jij de uitdaging aan? En pak jij jouw verantwoordelijkheid om je probleem te tackelen? Zodat je met meer bewustzijn, blijheid en autonomie je leven kan leven? Je bent van harte welkom. Neem gewoon contact met me op voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Ik ontmoet je graag.

PERSPECTIEF

Hoe

Op een effectieve manier laat ik je een stap maken je persoonlijke ontwikkeling. Wat mij daarin onderscheidt is dat ik als jonge vader midden in het leven sta en jouw thema’s goed ken.

Ik volg vervolgens mijn intuïtie, speel in al mijn respect voor jouw proces met mijn humor en laat me zo, net als jij, verrassen door het proces en wat zich voordoet. Met als resultaat: verrassend onverwachte inzichten en blijvend resultaat. Duurzame gedragsverandering dus.

Waarom